Alanya / Cikcilli

  • bolge10
  • bolge10
  • bolge10
  • bolge10
  • bolge10

 

Cikcilli er en forstad til Alanya, som ligger på østen siden, i den bagerste del af Alanya. Det er et hurtigt udviklede område med mange boligkomplekser. Det er muligt at få alt hvad man har brug for i dette område, da Kipa og Metro to store supermarkeder, Alanyum som er et storcenter og Koctas som er et supermarkede ligesom Silvan er beliggende i dette område. Cikcilli ligger tæt på Alanyas centrum. Stranden lægger blot 2 km væk. Cikcilli er i forhold til Alanya et stille og roligt område, og pågrund af beliggenheden har du for det meste en fantastisk udsigt til de to kystlinjer, Borgen i Alanya og byen. 

Karakteristisk for Cikcilli er grønne omgivelser og mange små appelsinplantager. Området er også kendt for sin lokale, tyrkiske hverdag i byen. Området er inde i en positiv udvikling, og mange fine lejlighedskomplekser bliver bygget. Udviklingen her er kontrolleret, hvilket fører til åbne arealer i mellem de forskellige projekter. I Cikcilli det har nu åbnet ett nyt butikscenter med flere butikker og en biograf. Fra Cikcilli er en kort tur til Alanya med lokal bus, og du går til stranden Keykubat.

Cikcilli er et roligt område perfekt for dem, der vil bo i mere stille omgivelser, men alligevel vil have nem adgang til ett noget mere travlt Alanya centrum.

Tyrkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.