Riviera Invest Team vil være glade for at kunne invitere dig til en besigtigelsestur til Alanya og Den Tyrkiske Riviera, så du kan blive mere fortrolige med vores  virksomhed og vores ejendomme.

Hvis du foretrækker det; kan Riviera Invest organisere hele dit besøg, fra det øjeblik du ankommer I Tyrkiet, indtil det øjeblik, du forlader Tyrkiet igen. Selv hvis du har brug for hjælp til at bestille dine flybilletter så kan vi også hjælpe dig.  

Hvis du har brug for hjælp til at booke et hotel for dit ophold,vil vi også gøre det - eller måske foretrækker du at Bo I en af vores lejligheder eller villaer. Bare lad OS vide det, og vi vil finde en god løsning for dig.  

Selvfølgelig vil vi lave et program sammen for at kigge på forskellige projekter. Men ikke kun det, vi vil også være stolte af at vise dig Alanya og de smukke omgivelser.  

Som du kan se, arrangere vi ikke gruppe besigtigelsesture, hvor du kommer sammen med en masse Andre kunder med forskellige ønsker og krav. På Riviera Invest ER hver kunde I fokus, så derfor gør vi også besigtigelsestur personligt, så vi kan opfylde dine individuelle behov.  

Kontakt OS venligst for yderligere informationer og vores erfarne team vil være glad for at besvare dine spørgsmål og give dig nyttige råd ...  

Hvis du allerede har planlagt et besøg til Alanya, bedes du udfylde oplysningerne nedenfor, og vi vil allerede nu foretage en booking med dig.

SE HER,ET FANTASTISK TILBUD TIL DIG! 

ønsker du en besigtigelsestur med henblik på køb, har vi et storslået tilbud til dig...

vi aftaler en dato og der henter vi dig i lufthavnen og kører dig til en af vores skønne boliger hvor du kan nyde det i 4 dage, vi viser dig rundt i Alanya, samt de projekter som evt kan passe lige netop til dig... vi søger for alt, og når du skal tilbage, så kører vi dig naturligvis til lufthavnen... dette tilbud er helt gratis...

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud, det er bare at lave en aftale med os:

     

Send forespørgsel

Securty Code

Our Location

ALPARSLAN - KINACI İNŞAAT
 
Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.
 
104. Sk. No:11 / A , 07460
 
Alanya / Antalya / Türkiye
 

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
Contact us on WhatsApp now! Contact us on WhatsApp now!
Contact us on WhatsApp now!