Ønsker du at sælge din ejendom på den tyrkiske Riviera?

Hvis og når du ønsker at sælge dit hjem, hjælper vi dig med glæde. Vi har en anden fremgangsmåde til markedet end mange andre aktører, og vi vil aktivt markedsføre din ejendom gennem forskellige kanaler, herunder på messer og udstillinger vi deltager på i løbet af året i Europa og Rusland.

Boligen din vil blive markedsført via vore partnere i Europa og Rusland, så det er muligt, at du vil se din ejendom i portaler såsom: “A place in the sun”, “rightmove”, “the move channel”, “finn.no”, “zett.no” mv og i forskellige magasiner og aviser.

Før vi sætter dit hjem til salg, arrangerer vi et møde med dig. I dette møde gennemgår vi alle de praktiske og juridiske aspekter vid salg af fast ejendom i Tyrkiet. Vi tager også billeder af din bolig til vores online-annoncering. Hvis du har plantegninger af din ejendom vil vi gerne have en kopi af dem, og vi har også brug for en kopi af Tapu (skøde).

Vi har agenter i flere lande, der præsenterer ejendomme til salg for potentielle købere. Vi har en meget tæt dialog med vores agenter for at sikre, at de ved præcis, hvad boliger som er til salg, og på den måde sikrer vi, at de altid er informeret om ejendommene.

Når det kommer til at videresælge på vegne af vores kunder, giver vi det en høj prioritet, da det er vores overbevisning, at vores forhold til kunden aldrig vil ende. Her er nogle tips om hvordan du med enkle trin, kanskje kan øge prisen på din ejendom betydeligt

Sælg din Ejendom i Tyrkiet

Den tid, det tager at sælge en bolig varierer, afhængig af den aktuelle ejendom. Mange faktorer er afgørende: type af boliger, stand, beliggenhed og selvfølgelig pris.

For investorer, er det vigtigt, at de sælger deres investering på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris. Baseret på en dialog med dig og dine ønsker, laver vi en plan for hvordan man kan sælge din ejendom på den bedst mulige måde.

Vi forbereder skødekontoret med alt tilhørende papirarbejde for dig og køber, og vi repræsenterer dine interesser i forhandlingerne om prisen for boligen som er til salgs.

Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt, eller ring os på telefon +90 242 522 32 26

Send forespørgsel

Securty Code

Our Location

ALPARSLAN - KINACI İNŞAAT
 
Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.
 
104. Sk. No:11 / A , 07460
 
Alanya / Antalya / Türkiye
 

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap

Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya

Contact us on WhatsApp now! Contact us on WhatsApp now!
Contact us on WhatsApp now!