Der er to typer af forsikringer for ejendomme i Tyrkiet. Den obligatoriske jordskælv forsikring og den ikke-obligatoriske ejendomsforsikring.

Obligatorisk: DASK (Den tyrkiske Katastrofale Forsikring Pool-TCIP) er oprettet ved henhold til lovdekret nr.: 587 med henblik på at skrive obligatoriske Jordskælv Forsikring og at gøre det øvrige opgaver givet af dekretet. Obligatorisk Jordskælv Forsikring er tegnet af TCIP. Forsikringsselskaberne er bemyndiget til at underskrive forsikring aftale med navn og hensyn TCIP. I Tyrkiet er lovpligtige jordskælvsforsikring obligatorisk for alle huse undtagen de bygninger, der ejes af andre offentlige institutioner og bygninger opført på landsbyens bosætningsområder.

Ikke-obligatorisk: Den anden ejendomsforsikring type kan frit købes fra markedet, og de dækker nogle risici, herunder tyveri og brand. Udlændinge er tilladt at indgå ejendom forsikringsaftale i Tyrkiet. Der er ingen lovmæssige begrænsninger for udlændinge at købe alle forsikrings typer. Derudover er virkelige personer og juridiske enheder tvunget til at købe forsikringer fra forsikringsselskaberne, der opererer i Tyrkiet. Forsikringsselskaberne skal have en licens til at operere i Tyrkiet. Disse selskaber er ikke behandlet forskelligt i forhold til kapitalkravet, om det er indenlandske eller udenlandske. Det er muligt at etablere et forsikringsselskab i Tyrkiet med% 100 udenlandsk kapital.

Ejendom Forsikring kan også opdeles i flere typer. Fuld forsikring dækker både bygning og indhold. I boligselskabe tegner man fælles forsikring for selve bygningen. Derefter må beboerne selv tegne en indboforsikring.

Ejendom Forsikring er den type ejendom forsikring, som dækker private hjem. Dette er ett forsikringspolice, der kombinerer forskellige personlige forsikring, og kan omfatte skader, der opstår i boligen, indhold, tab af brug (ekstra leveomkostninger) eller tab af andre personlige ejendele i hjemmet, samt ansvarsforsikringer for ulykker, der sker i hjemmet og som er omfattet af forsikringen.

Riviera Invest hjælper dig med at finde de forsikringer, der passer dig og din bolig bedst. Vi samarbejder med Gokce Sigorta (forsikring), som har 7 / 24 kundeservice. Award-vindende Gokce Sigorta blev grundlagt i 1990 og er agent for mange af de største forsikringsselskaber i Tyrkiet. Blandt dem:

  • Ergoİsviçre Insurance Co.
  • Ergoİsviçre Life Inc.
  • Yapi Kredi Sigorta A.Ş.
  • Acibadem Insurance Co.
  • Fiba Sigorta A.Ş.
  • Axa Insurance Co.
  • Axa Life Insurance Co.
  • Aviva Insurance Co.
  • Işık Sigorta AS
  • HDI Sigorta AS

Kontakt os i dag for gratis forsikrings råd!

 


 

Send forespørgsel

Securty Code

Our Location

ALPARSLAN - KINACI İNŞAAT
 
Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.
 
104. Sk. No:11 / A , 07460
 
Alanya / Antalya / Türkiye
 

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap


Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya