Byg din egen drømmebolig!

Design din egen villa / hus, og lad os hjælpe dig med at opbygge dit eget unikt designede hjem.

Hvis du nogensinde har drømt om at have din egen villa bygget i udlandet, men aldrig haft modet eller viden om, hvordan du gør dette, er du kommet til det rette sted; Riviera Invest har i mange år bygget villaer, lejligheder og kommercielle bygninger, og kan hele byggeprocessen.

Byg problem- og stress-fri med Riviera Invest!

Processen er ganske enkel:
 

Det første skridt er at finde en byggegrund

Det andet skridt er at skabe arkitektoniske tegninger og konsultere jurister.

Det tredje skridt er at indhente tilladelse fra de relevante lokale styrende organer.

Det fjerde trin er at begynde at bygge dit eget designet hus.

Det femte trin er Riviera Invest rapportering og "efter salg "-tjenester.

I det følgende forklares de trin en lidt mere detaljeret:

1) Finde en byggegrund
Riviera Invest har mange års erfaring i Alanya regionen, og hvis du ikke kender området og ikke har en idé om, hvad slags position du ønsker, med andre ord, hvis du ikke er sikker, hvis du ønsker en strand grund eller en bjerg grund vi vil tage dig med på en guidet tur (med detaljeret kort) over tilgængelige områder, så du får en bedre forståelse af området. Når du har besluttet på et område, kigger vi på mulige steder.

2) Skabe arkitekttegninger
På dette tidspunkt kan du allerede ha egne planer og ønsker specificeret, og vi kan arbejde baseret på disse planer. Har du ikke dine planer klar, kan vi i samarbejde med en arkitekt, udarbejder din ideelle deseign. Arkitekten vil henlede dine præcise specifikationer, baseret på de nuværende byggeregler, som bygge tæthed, højde restriktioner, osv. Vi vil også diskutere bygning specifikationerne og interiøret såsom køkkener, badeværelser, fliser, gulvbelægning (fliser eller træ), samt kvaliteten af disse produkter, og tage dig til forskellige leverandører for at tage et nærmere kig på produkterne.

Din advokat vil derefter udarbejde en kontrakt baseret på specifikationerne og aftaler. Hvis du ikke har en advokat i Tyrkiet, vi vil gerne anbefale en engelsktalende advokat.

Du vil altid have mulighed for at se tidligere boliger, vi har opbygget, så du får en fornemmelse af, hvordan det færdige produkt vil være, og kvaliteten af arbejdet.

3) Indhente tilladelse fra de relevante lokale styrende organer.
Når arkitekten har tegnede dit ideelle hjem, efter at statlige bygnings specifikationer og med alle relevante papirer, vil vi nu søge om byggetilladelse.

4) Påbegynde byggeriet af din brugerdefinerede designet villa.

5) Riviera Invest rapportering og eftersalgsservice
Mens opførelsen af villaen finder sted, vil vi periodisk sende dig en statusrapport med billeder, så du altid er up to date. Din advokat vil også blive underrettet, så han / hun kan tillade yderligere udbetalinger.

Vi ved, at din ejendom er en ressource, der skal tages hånd om, og vi kan tilbyde dig den sikkerhed som er nødvendigt med vores after-sales service der kan beskytte dit hjem, hjælpe med udleje, etc ... Vi har kontorer både i Tyrkiet og i Europa og er registrerede medlemmer af Alanya Chamber of Commerce.

Send forespørgsel

Securty Code

Our Location

ALPARSLAN - KINACI İNŞAAT
 
Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.
 
104. Sk. No:11 / A , 07460
 
Alanya / Antalya / Türkiye
 

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap

Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya

Contact us on WhatsApp now! Contact us on WhatsApp now!
Contact us on WhatsApp now!