Etablering af et selskab med udenlandsk kapital

Tyrkiet har ikke-diskriminerende og lige behandlingspolitik for udenlandske investorer, og således udlændinge de samme rettigheder og pligter som tyrkiske statsborgere. Der er ingen regler om den tyrkiske kapital eller ledelse af et selskab med udenlandsk kapital, en virksomhed kan være etableret med 100 procent udenlandsk kapital. Næsten alle sektorer er åbne for udenlandsk kapital.
Proceduren for etablering af virksomheder er blevet forenklet for udenlandske investorer, og flere unødvendige procedurer har blevet elimenert.

Infrastrukturel udvikling har bidraget til at gøre investering attraktiv i Tyrkiet, som har omkring 70 millioner indbyggere, dynamisk og hurtigt voksende økonomi, stort hjemmemarked, øgte internationale investeringer, kvalificeret og konkurrencedygtig arbejdsstyrke, stærk telekommunikation og bankvæsen, handelsaftale med EU, og ønske om EU-medlemskab.  Tyrkiet har også unikke turistattraktioner, og har potentiale til at blive en knudepunkt for handelen med lande i Kaukasus, Centralasien og Mellemøsten.

Fordele ved at investere i Tyrkiet
Intensiver omfatter:
- Garanti for videreførelse af eksisterende investerings rettigheder
- Internationale standarder
- Udvidelse af definitionen af en udenlandsk investor til at omfatte selskaber registreret uden for Tyrkiet, ikke-tyrkiske statsborgere og tyrkiske borgere, der bor udenfor Tyrkiet.
- Fritagelse for told, afgifter og moms på import af visse maskiner og udstyr.
- En række undtagelser i indkomstskat og sociale forsikringer.
- Energi subsidier
 - Gunstige regler i frihandelsområderne og eksport-orienteret områder af specielle industrier. Fritagelse af skatter, herunder indkomstskat, for tekstilvirksomheder. Gunstige toldregler for import fra udlandet og fjernelse af restriktioner på import af industrimaskiner
- Adgang til støtteordninger, beskyttelse mod ekspropiasjon, transport garantier, internationale voldgifts bestemmelser ...

Regulerede sektorer
Nogle virksomheder er under særlig lovgivning og skal indhente godkendelse fra Ministeriet for handel og industri. Disse regulerede sektorerne er bl.a.: banker, private finansielle institutioner, forsikringsselskaber, finansiel leasing og udenlandsk vekslekontoer.

Miljø
I forbindelse med EU-harmonisering og ratificeringen af Kyoto-protokollen, står Tyrkiet ovenfor store investeringer på miljøområdet. Landet har også et stort behov for energi. Staten håndterer ikke de kortsigtede omkostninger på dette område alene, og udenlandske aktører er velkommen. Der er således ett stort positiv potentiale for udenlandske virksomheder, som kan være banebrydende virksomhed og bidrage til teknologi deling med miljømæssige fordele.

Korruption
Tyrkiet blev i 2010 på 56. plads på Transparency International's Corruption Perception Index, hvor korruption i den offentlige sektor i 178 lande blev målt. I denne forbindelse blev Tyrkiet i selskab med flere EU-lande i regionen, men var rangeret over Italien (67) og Grækenland (78). Transparency International har også nylig modtaget en national organisation i Tyrkiet. Der findes en stor uformel økonomi i landet. Dette er en udfordring, ikke mindst for regeringen.

Rådgivning og netværk
Riviera Invest har erfaring som rådgiver for dem, der ønsker at etablere virksomhed i Alanya området. Kontakt os for råd, hvis du ønsker at starte en virksomhed. Vi hjælper dig naturligvis med praktiske ting som at få en forretning advokat og finde forretningslokaler. Vi leverer forretningsejendomme, såsom hoteller, butikker, restauranter og selvfølgelig lejligheder og villaer. Vi har mange gange hjulpet med råd inden for byggeri, opstart af virksomhed, skatteforpligtelser, personalepolitik, mv. Og selvfølgelig hjælper vi investeringsselskaber med salg af lejligheder og villaer, de har investeret i.

Send forespørgsel

Securty Code

Our Location

ALPARSLAN - KINACI İNŞAAT
 
Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.
 
104. Sk. No:11 / A , 07460
 
Alanya / Antalya / Türkiye
 

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap


Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya